Lediga tjänster

Är du vår nya medarbetare?

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för service i kombination med god mat och dryck.
Du har lätt för att jobba i ett team, har alltid ett leende på läpparna och har lätt för att bygga nya relationer.

Serverings personal

Nu utökar vi vårt serverings team.

Du är en glad, positiv person som vill ge det där lilla extra. Lätt för att samarbeta, är flexibel, serviceminded , stresstålig och ansvarstagande är några av de kvalifikationerna vi värdesätter. Du kan hantera svenska och engelska i både tal och skrift då vi har gäster från hela världen. Då vi är belägna på landet är körkort och bil ett krav.

Då vi är ett litet team hjälper vi och stöttar varandra där behov finns. Vi serverar allt från frukost till bröllopsmiddagar, så ingen dag är den andra lik.
Tjänsten är heltid måndag-fredag dag och kvällspass,
helger  förekommer.

Välkommen med din ansökan: info@hindasgarden.se

 

 

Kallskänka

Är du den vi söker till vårt köksteam?

Du är en engagerad, positiv och driven kallskänka som har genuint intresse för service, mat och dryck. Sätter alltid stort fokus på gästen och dess upplevelse. Du trivs i situationer med högt tempo, stresstålig, punktlig, ta initiativ, var trendmedveten och bra på att samarbeta.

Du har arbetat i ett restaurangkök i minst 3-4 år. Vi är ett team som sporrar och hjälper varandra, allt för att våra gäster skall trivas hos oss. Vi serverar frukost, lunch, A´la carte, konferensmiddagar, bröllop, festmiddagar m.m. både för stora och små sällskap. Eftersom att vi är belägna på”landet” är körkort och bil ett måste.

Schemalagd arbetstid måndag-fredag, dag och kvällspass, helger  förekommer

Välkommen med din ansökan: info@hindasgarden.se

 

Kontakta oss

Telefon


0301-105 30