Integritetspolicy

Den 25 maj 2018 träder EU:s nya dataskyddsförordning (GDPR) i kraft, som ersätter den nuvarande persouppgiftslagen (PuL).
Syftet är att stärka skyddet av personuppgifter och skapa enhetliga dataskyddsregler inom EU.

Vi på Hindåsgården Konferens AB med organisations nummer: 556158-0902, arbetar med telefonbokning och onlinebokning där vi ber om vissa personuppgifter som vi använder i vårat  bokningssystem för att kunna göra din bokning. Vi kan bl.a komma att be om ditt namn, adress, telefonnummer och mailadress.


Hantering av personuppgifter
Anledning till att vi samlar in personuppgifter: insamlingen sker först och främst för att vi ska kunna genomföra en bokning såsom spa-behandling, hotellrum, konferens eller bordsbokning. Detta för att kunna ge så bra service som möjligt från ankomst till avresa.
Vi använder också uppgifterna för att skicka information, nyheter, erbjudanden och tips om vad som händer hos oss på Hindåsgården via våra nyhetsbrev. Du kan närsomhelst välja att ändra ditt samtycke till att få våra nyhetsbrev genom att klicka på länken för avregistrering i nyhetsbrevet, skicka ett mail eller ringa till oss.


Vilka har hand om dina uppgifter

Dina uppgifter finns tillgängliga för våra anställda i vårt bokningssystem. Vi sparar endast de uppgifter vi behöver för att kunna ta hand om er bokning, sköta fakturering & bokföring. Uppgifterna underlättar vid återkommande bokningar för att kunna ta fram tidigare upplägg och prisuppgifter. Så länge det är ok med dig sparar vi uppgifterna.


Vilka är dina rättigheter:

Du kan närsomhelst få:
* Tillgång till vilka uppgifter vi har sparade.
* Felaktiga uppgifter rättade.
* Få dina uppgifter raderade.
* Invända mot att personuppgifterna används för direktmarknadsföring.
* Invända mot att personuppgifterna används för automatiserat beslutsfattande och profilering.

Om du har några frågor eller vill ändra/ta bort dina uppgifter är du alltid välkommen att kontakta oss genom att maila oss på:
info@hindasgarden.se eller ringa oss på tel. 0301-10530

Kontakta oss

Telefon


0301-105 30