Erbjudande

Månadens spaerbjudande

När du bokar behandling ingår alltid tillgång till spa- och relaxavdelningen med gym, pool och ångbastu. Du får låna badrock och handduk. Välkommen för en skön och avkopplande stund i “Skogens Källa”

Erbjudande juni

Semesterlyx 70 min vecka 27 och 28

Semestertider kanske inte alltid innebär lugn och ro, barnen, hushållet,
trädgårdsarbetet och träningen behövs trots jobbfria dagar underhållas.
Vi har därför tagit fram en behandling för dig som vill investera i en
välförtjänt egen tid av lyx, avkoppling och inga måsten
.

Behandlingen
Du välkomnas ner till spa- avdelningen där vi bjuder på en fräsch smoothie som du avnjuter under tiden du sitter i ett avkopplande fotbad. Vi fortsätter med en scrub på fötter och underben och masserar med aromaoljan Harmony som hjälper stela och trötta fötter att slappna av.

Vi fortsätter sedan till ryggen för en massage  som tar bort stelheter och muskelknutor från rygg, axlar och nacke. Därefter får du lägga dig ner för en liten ansiktskur med rengöring, peeling och massage.

Slå dig ner i en vilstol med ett glas vatten i vår harmoniska spa- avdelning och njut av din egen tid på semestern.

Erbjudande juli- vecka 27 och 28

Semesterlyx 70 min 

Semestertider kanske inte alltid innebär lugn & ro – barnen, hushållet, trädgårdsarbetet och träningen behöver trots jobbfria dagar underhållas. Vi har därför tagit fram en behandling för dig som vill investera i en välförtjänt egentid av lyx och avkoppling utan måsten!

Behandlingen
Du välkomnas ner till spa- avdelningen där vi bjuder på en fräsch smoothie som du avnjuter under tiden du sitter i ett avkopplande fotbad. Vi fortsätter med en scrub på fötter & underben och masserar med aromaoljan Harmony som som hjälper stela och trötta fötter att slappna av.

Därefter får du lägga dig ner för en liten ansiktskur med rengöring, peeling och massage. Vi fortsätter sedan till ryggen för en massage som tar bort stelheter och muskelknutor från rygg, axlar och nacke.

Slå dig ner i en vilstol med ett glas vatten i vår harmoniska spa- avdelning och njut av din egen tid på semestern.

Välkommen!

Pris: 695 kr / person (Ord.pris 795 kr)

Kontakta oss

Telefon


0301-105 30